Bookmark and Share

Results for 'Kasar Abdi'.

Social Media Results

Kasar Abdi Profiles | Facebook
View the profiles of people named Kasar Abdi on Facebook. Join Facebook to connect with Kasar Abdi and others you may know. Facebook gives people the...

Blog Results

Kotrétan ku Basa Sunda | Arip Blog
Teu wantun nyarios kasar abdi mah. :oops: fasyaulia 13/03/2014 tabuh 23:49 Reply. Cep Arip bisaan euy, simkuring mah teu tiasa. Nya eta, bodo basa sunda. Pernah sakali nyobaan ngetweet make basa sunda, eh pek teh salah lah :( asa...
5w + 1h dan sebutan aku kamu dalam basa sunda | Tantan ...
Aku/saya = urang (kasar), aing (sangat kasar), abdi (lembut) 2. Kamu = maneh 3. Kita = arurang (hati hati! Terbukti kata urang dan arurang itu beda ya biggrin ) 4. Mereka = (maaf, di dalam basa sunda gak ada kata mereka) 5. Dia = si eta
kata berkata: Diajar Basa Sunda
Sabab abdi kantos ngadenge babaturan nu diambek panjual kadaharan margi ngagunakeun basa sunda nu kasar. Abdi oge sieun salah milih omongan. Janten abdi diajar nyarita basa sunda sareng nulis naraon aya dina pikiran di dieu.
Biaya Hidup di Inggris (Birmingham) | zerosugar
Upami asumsina masih konstan, estimasi kasar abdi mah?insha Allah?masih cekap (dengan catatan gaya hidup sederhana). Mung panginten kedah janten catetan, sataun kapayun diperkirakeun inflasi meningkat, imbasna terutami ka...
The Great Informations | Tutorial Blog for Stylish Blogger
teu percanteun aing kang :p. Beben Koben. 15/3/12 6:06 PM # Reply. @? ???????? ? Ulah aing atuh! Aing mah kasar...ABDI kitu tah saean :). ? ???????? ?. 22/3/12 4:32 AM # Reply. @Beben Koben o muhun atuh sim abdi amih saean :D.
LANJUTAN BLOG MARI BELAJAR BAHASA SUNDA ...
Kasar). Abdi/aing= saya. Punten= maaf. Mangga= silakan/ lanjutkan. Ulah kitu Atu=jangan begitulah. Linggihna timana= tinggalnya dimana. Gawe= kerja. Pagawean ti tambang ntos timana ayena= kerjaan ditambang bagaimana sekarang?